marți, 6 septembrie 2011

Concurs Paradise Travel Agency 10 ani

Tour Operatorul romanesc Paradise Travel Agency porneste acum primul concurs pe Facebook.

In cadrul acestui concurs trebuie sa ne trimiteti un mail pe adresa concurs@paradise.ro cu datele dvs de contact ( telefon si adresa de e-mail) si cu o poza care sa corespunda temei noastre, Copii in vacanta. Vrem sa ne aratati cum si-au petrecut copii dvs vara (de preferat poze de la mare), mai ales ca acum ei vor incepe scoala. 

Pe pagina noastra de Facebook www.facebook.com/paradise.ro se vor publica pozele trimise de dvs. Castigator al concursului va fi declarata persoana care la finalul concursului a reusit sa stranga cel mai mare numar de like-uri pe poza.

Premiul consta in 3 nopti de cazare, (check-in) 29 septembrie 2 octombrie (check-out) la Hotelul Kaliakra Superior 4* din cadrul statiunii Albena in sistem ultra all-inclusive. (Transportul nu este inclus in premiul concursului).

In cazul in care in mail nu specificati numarul de telefon si o adresa de e-mail valida, poza dvs. nu intra in concurs si nu este publicata pe site. Pozele vor fi uploadate in cadrul albumului de pe Facebook zilnic intre orele 10-18 in timpul programului agentiei. Mailurile primite dupa ora 18 se vor publica abia in ziua urmatoare. 

Formularul pe care sa-l trimiteti pe mail poate arata in felul urmator:
Nume:
Prenume:
Telefon:
E-mail: 
Descriere poza (unde a fost facuta si cand):

Conditiile de participare pentru concurs le gasiti pe site-ul nostru, in sectiunea CONCURS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu